XLHAIR (Hair booster) 

XL Hair® Hairbooster Is een injectable behandeling die haarfollikels voedt en stimuleert. Het is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Een goede indicatiestelling is echter essentieel. Wat doet XL Hair? 

  • Stopt haaruitval 
  • Stimuleert nieuwe haargroei 
  • Voedt en activeert de haarzakjes 
  • Verlengt de anagene fase 
  • verkort de telogene fase 

XL Hair® is een hairbooster (CE Class III injectable) die haarfollikels lokaal voedt en (re)activeert. XL Hair helpt haaruitval te stoppen en stimuleert nieuwe haargroei. Het bevat een groot aantal actieve ingrediënten zoals (natuurlijk) hyaluronzuur aangevuld met een biorevitalisatievloeistof, bestaande uit maar liefst 47 actieve ingrediënten (zoals groeifactoren (FGF), koperpeptide, antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides, aminozuren en sporenelementen).  

XL Hair® wordt ingebracht  met behulp van microneedling en het belangrijke voordeel daarvan is dat het de doorbloeding van de hoofdhuid bevordert (een slechte doorbloeding  is één van de oorzaken van haaruitval). Samen met de voedende ingrediënten in XL Hair® worden de haarzakjes optimaal gestimuleerd en geactiveerd. Haarfollikels worden hierdoor weer gezond en in de meeste gevallen ook productief waardoor haaruitval stopt en meer haargroei ontstaat. Het is hierbij wel belangrijk dat de hele kuur gevolgd wordt. 

Tijdens het consult wordt ook het behandelplan en de verwachtingen met u besproken. Om het maximale uit je behandelingen te halen, is het belangrijk dat u het behandelplan volgt, de kuur volledig afmaakt en thuis de voorgeschreven ondersteunende producten gebruikt. 

Belangrijk om vooraf rekening mee te houden: deze behandeling vraagt geduld… Verwacht geen wonderen qua tempo. De meeste mensen ervaren na 4 à 5 behandelingen dat hun haar niet meer uitvalt. Na 6-9 weken zijn er vaak wat witte haartjes zichtbaar (een goed teken!). Pas na 6 maanden kan er echt goed en objectief geëvalueerd worden hoeveel nieuwe haargroei er daadwerkelijk is ontstaan. De levenscyclus van een haarfollikel is 3 maanden en het kost tijd voordat nieuw geproduceerde haren zijn uitgegroeid en zichtbaar worden. 

 

Behandelprijs 

  • € 150,00 per behandeling 
  • Kuur: 6 behandelingen heren € 880 inclusief 3 producten voor thuis
  • Kuur: 8 behandelingen dames € 1150 inclusief 3 producten voor thuis