Huidscan: OBSERV 520X 

Een goed behandeladvies start met een goede huidanalyse. Hoe meer inzicht we krijgen over de conditie van jouw huid, des te beter wij kunnen beoordelen welke behandelingen en producten geschikt zijn voor jouw huid. Omdat veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en pas in de loop van de tijd zichtbaar worden aan de oppervlakte is onze OBSERV 520X ® huidscanner onmisbaar voor een goede diagnose van jouw huid. Deze huidscan geeft ons een zeer goed beeld van de conditie van jouw huid en van hieruit kunnen wij je persoonlijk behandelplan opstellen. 

Dermapen 4 ™

De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meeste geavanceerde microneedling apparaat op de markt. Het is ook het enige microneedling apparaat met een speciale littekeninstelling. Hierdoor kunnen wij effectief acne littekens en chirurgische littekens behandelen. Het apparaat werkt zeer doelgericht en precies en trekt niet aan de huid waardoor er onnodige beschadiging ontstaat. De Dermapen 4™ heeft 16 naaldjes en levert daarmee 104% meer microkanaaltjes dan imitatie Dermapennen. Hierdoor kunnen we ook effectief werken op huidverjonging en bereiken we hele mooie resultaten. 

Acne Therapie 

Acné is een veel voorkomende huidaandoeningen die ontstaat in de pubertijd. Je kunt het herkennen aan puistjes en mee-eters. In een periode waarin pubers over veel zaken onzeker zijn, behoren puistjes wel tot het laatste waarop zij zitten te wachten. 80%  tot 90% van de jeugd heeft in meer of mindere mate last van acné. Jongens hebben er vaker en in sterkere mate last van dan meisjes. Dit komt omdat acné vooral door het mannelijke geslachtshormonen (Androgene) wordt veroorzaakt. Bij Afzal Beautyclinic bieden we effectieve therapieën en behandelingen voor acné. 

Hydrafacial 

Hydrafacial, ook wel Aqua-derma genoemd, is een diepgaande reiniging en voeding van de huid. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat. Hydrafacial is de opvolger van Microdermabrasie. 

Anti aging 

De definitie van anti-aging is het verouderingsproces van de huid uit te stellen, te stoppen of te vertragen. Wanneer uw leeftijd toeneemt wordt de huid rimpeliger, verliest het de natuurlijke veerkracht en elasticiteit en zullen de eerste rimpels tevoorschijn komen. Wanneer een vrouw in de overgang komt, wordt er geen collageen meer aangemaakt. De huid gaat als het ware met pensioen, de huid wordt dunner en de elastine neemt af. Dit alles resulteert in rimpels en plooien.  

BB- Glow

BB Glow is een geweldige gezichtsbehandeling waarbij we je gezicht een egale en stralend teint geven. Dit gebeurt o.a. door het aanbrengen van hyaluronzuur d.m.v. Microneedling. 
 
BB Glow bevordert de tint van jouw huid en dekt de vlekjes en kringen rondom je ogen. Daarnaast verkleint het je poriën, geeft het een directe en blijvende glow en zal een lichte bb cream ‘semi permanent‘ jouw huid blijvend mooi houden.

Dermaplaning

Gedurende het jaar wordt de hoornlaag dikker en ontstaan er onzuiverheden. De huid kan er hierdoor grauw en vaal uit gaan zien.  

Een Dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie GLOW. 
Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een, speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid

 

Chemische peelings 

Chemische peelings hebben als doel de huid te vernieuwen en zijn zeer effectief bij acne, acnelittekens, grove poriën, droge of rokershuid, fijn lijntjes en pigmentvlekken. Er zijn verschillende middeldiepe tot diepe chemische peelings.  

 Bij een chemische peeling wordt door middel van bepaalde zuren de tussencelstof in de huid verslapt waardoor de  huidcellen los weken. Oude huidcellen schilferen af en de  aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. De huid zal na een behandeling frisser en egaler worden.