Chemische peeling 

Chemische peelings hebben als doel de huid te vernieuwen en zijn zeer effectief bij acne, acnelittekens, grove poriën, droge of rokershuid, fijn lijntjes en pigmentvlekken. Er zijn verschillende middeldiepe tot diepe chemische peelings.  

Bij een chemische peeling wordt door middel van bepaalde zuren de tussencelstof in de huid verslapt waardoor de  huidcellen los weken. Oude huidcellen schilferen af en de  aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. De huid zal na een behandeling frisser en egaler worden. 

Peelings kunnen worden ingezet voor verschillende huidproblemen of gewoon als huidverbetering. Wij werken met het merk Dermaquest peelings. 

Omdat afschilfering wordt gestimuleerd zullen poriën minder snel verstoppen en zal acne verminderen. Ook kan de huid na een peeling het vocht beter vasthouden. Een peeling kan dus ook goed worden toegepast bij een droge huid. 

Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en welke soort peeling geschikt is voor uw huid. Voor het behalen van de gewenste resultaten zijn meestal meerdere behandelingen in kuurverband nodig.
Na de behandeling ziet de huid er rood uit. Na een paar dagen kan de huid afschilferen. Dit zijn normale reacties. Gedurende de behandelperiode dient u de zon en zonnebank te vermijden en de huid te beschermen met minimaal SPF 30. 

Peelings zijn geschikt voor: 

– Acne
– Fijne lijntjes
– Pigment
– Rokershuid
– Droge huid
– Rosacea
– Grove poriën
– Zonschade 

Behandelprijs 

Vanaf €60,00 per behandeling