Anti-aging 

De definitie van anti-aging is het verouderingsproces van de huid uit te stellen, te stoppen of te vertragen. Wanneer uw leeftijd toeneemt wordt de huid rimpeliger, verliest het de natuurlijke veerkracht en elasticiteit en zullen de eerste rimpels tevoorschijn komen. Wanneer een vrouw in de overgang komt, wordt er geen collageen meer aangemaakt. De huid gaat als het ware met pensioen, de huid wordt dunner en de elastine neemt af. Dit alles resulteert in rimpels en plooien.  

Behandelingen 

Er zijn verschillende behandelingen om verschijnselen van huidveroudering te verminderen, het proces te vertragen en de huid te verjongen.
 

  • Peelings: fruitzuurpeelings en chemische peelings zorgen voor een gelijkmatige vervelling van de huid. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels, een doffe teint en pigmentvlekken. Daarnaast is het een stimulans voor de aanmaak van collageen en elastine.  
  • Micro-needling: een Dermapen 4 TM behandeling geeft een diepe stimulans aan de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor verminderen fijne lijntjes, rimpels, een doffe teint en pigmentvlekken.  

Huidveroudering verminderen met producten  

Naast behandeling bij de huidtherapeut is ook goede huidverzorging belangrijk. Dit kan thuis gedaan worden door het gebruik van de juiste producten, afgestemd op je huidtype en het soort verouderingsverschijnselen. Hierover krijg je uiteraard advies tijdens je afspraak.

Behandelprijs

Vanaf €70,- per behandeling