Cupping /Hijama 

Hijamah (wet cupping) is afgeleid van het woord ‘Hajm’ wat ‘zuigen’ betekent. Cupping is een methode waarbij een glazen of plastic kop op bepaalde punten op de huid geplaatst wordt en vacuüm getrokken. Hierdoor worden meridianen ontdaan van stagnaties en wordt lokaal een sterke doorbloeding bereikt. Deze vergeten therapie werd al gebruikt door de oude Egyptenaren, Grieken en het verre Oosten.  

Bij Islamitische Hijama (wet cupping)  wordt getoxificeerd bloed verwijderd uit het lichaam, wat op zijn beurt weer gezonder is. 

Lashlifting en Lashbotox

De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers.

Tanden bleken

Een wit en stralend gebit. Wie wil dat niet?
Het uiterlijk van iemand wordt mede bepaald door een goed gebit. Een stralende lach komt daarbij zelfverzekerd over en dat maakt aantrekkelijk. Daarom kiezen steeds meer mensen voor het bleken van hun tanden. Er zijn tegenwoordig verschillende manieren om uw tanden weer een paar tinten lichter te krijgen. Van doe-het-zelf setjes tot bleekcentra. Maar u kunt natuurlijk ook uw tanden laten bleken bij Afzal Beautyclinic.

Behandeling:
1 sessie bestaat uit 20 minuten