ALGEMENE VOORWAARDEN BOOKING 

Bij het maken van afspraken wordt er een aanbetaling gedaan. De aanbetaling is  €20,- . De aanbetaling wordt verrekend met jouw behandeling die je op de desbetreffende dag hebt staan. Mocht je een afspraak in de salon door plannen, dan gaat de aanbetaling mee naar je daarop volgende afspraak. 

Verhindering 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhindering. De aanbetaling die is gedaan kan niet teruggevorderd worden bij verhindering. Afspraken dienen voor 24 uur te worden geannuleerd/gewijzigd. Bij het niet tijdig doorgeven van verhindering, kan de aanbetaling eveneens niet worden teruggevorderd. Mocht je verhinderd zijn om tijdig aanwezig te zijn voor jouw behandeling, dan zijn wij genoodzaakt de behandeling in te korten. Bij binnenkomst van 15 minuten of later, brengen wij de gehele behandeling in rekening 

Annuleringskosten (dit geldt per 1 oktober 2021) 

Bij het annuleren van je afspraak rekenen wij €10,- administratiekosten. 

Als je voor 24 uur je afspraak hebt afgemeld dan ontvang je je aanbetaling deels terug. De administratiekosten van de annulering worden namelijk verrekend met je aanbetaling. Heb je je afspraak te laat afgemeld, dan vervalt de hele aanbetaling. Mocht je een afspraak willen verplaatsen, dan kan dit kosteloos 24 uur voor je behandeling.