Huidscan: OBSERV 520X

Maak nu kennis met de OBSERV 520X, een compleet nieuwe OBSERV en de nieuwste innovatie op het gebied van huidanalyse. OBSERV-huidanalyse is uitgegroeid tot een begrip onder huidexperts, toonaangevende merken en opleidingsinstituten over de hele wereld. Huidanalyse is onlosmakelijk verbonden aan professionele huidverbetering en is de eerste stap naar een ideale huid. Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De OBSERV 520X analyseert ook de diepere huidlagen en brengt alle huidkenmerken haarscherp in beeld. Zien is geloven!

De OBSERV 520X brengt met 8 lichtmodi en 5 gezichtsposities alle huidkenmerken in 8 seconden haarscherp in beeld. Deze 5 posities zorgen voor een overzichtelijk en volledig huidbeeld die zelfs de kleinste details en huidverbeteringen met een ongeëvenaarde helderheid zichtbaar maken.

 • Poriestructuur
 • Diepte van aanwezige lijntjes en rimpels
 • De elasticiteit van de huid
 • Doorbloedingsproblemen (couperose, rosacea)
 • Oppervlakkige en diepliggende pigmentschade
 • Hoeveelheid talg
 • Vochtgehalte

De resultaten kunnen worden opgeslagen en vergeleken met voorgaande sessies. Je kunt jouw resultaten ook per mail ontvangen.
Wil jij graag weten wat de conditie is van jouw huid? Kom langs voor een analyse met de Observ 520X. It all starts here!

Acne Therapie
Acne is een veel voorkomende aandoening van de talgklier…

lees verder
De meeste mensen, jong of oud, storen zich aan pukkeltjes en onzuiverheden. Deze huidaandoening wordt veroorzaakt door overmatige productie van talg door de talgklier van het haarzakje. Als er een overmatige productie van talg ontstaat, hopen de dode huidcellen zich op.

Acne met veel ontstekingen vraagt om een andere aanpak dan acne met voornamelijk mee-eters of littekens. Een acnebehandeling kan uit verschillende onderdelen bestaan.
Afhankelijk van uw klachten, persoonlijke wensen en medische achtergrond wordt de behandeling afgestemd. Tijdens het intakegesprek wordt een behandelplan gemaakt met bijbehorende thuisadviezen.

De acnebehandeling
Acnetherapie wordt gestart met het reinigen van de huid. We gebruiken speciale producten die afgestemd zijn op het huid en acne type. Na de reiniging volgt een dieptereiniging waarbij puistjes en mee-eters worden aangeprikt met een dun naaldje waarna ze nauwkeurig op een professionele manier worden verwijderd. Om ook de huid en de talgproductie aan te pakken wordt de behandeling vaak aangevuld met een chemische peeling. Een peeling bestaat uit verschillende zuren zoals salicylzuur, glycolzuur of melkzuur. Afhankelijk van het huidtype en de vorm van acne kiezen wij voor de best passende peeling. Peelings zorgen voor een betere afschilfering van dode huidcellen, het stimuleert de doorbloeding en het lymfestelsel en het zuivert de huid en talgklieren. Dankzij peelings kunnen zelfs kleine littekentjes minder zichtbaar worden.

Zowel de duur als de frequentie van een acnebehandeling is afhankelijk van de ernst van de acne. Bij zichtbare vooruitgang van de huid zal de behandelfrequentie afnemen. Dit gebeurt in overleg met u.

Adviezen voor thuis
Wij streven ernaar om samen met u zichtbare vooruitgang te boeken en te behouden. Om dit zo snel mogelijk te bereiken en te behouden raden wij aan om speciale huidverzorgingsproducten te gebruiken. Ook kan het zijn dat wij adviseren bepaalde producten juist niet meer te gebruiken omdat deze vooruitgang van de huid kunnen belemmeren. Ons doel is om u zo snel mogelijk zelfstandig de acne onder controle te houden.

Resultaten
Omdat de ernst van acne heel erg kan worden door factoren zoals hormonen is het lastig om van te voren het aantal behandelingen te bepalen. Uit onder andere onze ervaring weten we dat een succesvolle acnetherapie niet zonder goede thuisadviezen kan worden bereikt. Het gebruik van de juiste producten en het nastreven van een gezonde leefstijl draagt voor een groot deel bij aan een succesvol resultaat. Soms zijn ondersteunende medicamenten van de huisarts of dermatoloog noodzakelijk.

Nazorg
Helaas laat acne soms vervelende littekens achter op de huid. Ook deze littekens kunnen wij behandelen met onze Dermapen (Microneedling) of peelings.


Dermapen Microneedling
De Dermapen maakt gebruik van…

lees verder
kleine vibrerende naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken. Dit stimuleert de huid om op een natuurlijke manier te herstellen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine versneld.

Omdat de lengte van de naaldjes tijdens de behandeling verstelbaar is, is het mogelijk om meerdere gebieden/problemen in 1 behandeling te behandelen. Een behandeling met de Dermapen is dé ideale manier om het volgende te verminderen:

 • Littekens
 • Rimpels
 • Grove poriën
 • Pigment

Maar ook grotere problemen zoals brandwondenlittekens en striae kunnen goed behandeld worden met de Dermapen.

Na de behandeling ziet de huid er rood uit. U krijgt vervolgens een LED mask op. Van een LED Mask treatment van 15 minuten kunt u het volgende verwachten:

 • Een gehydrateerde huid met een egalere teint en een mooie glow
 • Zichtbaar minder fijne lijntjes
 • Zichtbaar meer volume
 • De huid ziet er voller, frisser en jeugdiger uit
 • Minder rood

Hydro dermabrasie
Hydro dermabrasie, ook wel Aqua-derma genoemd, is…

lees verder
een diepgaande reiniging en voeding van de huid. De behandeltip glijdt over de huid, reinigt de huid en neemt het bovenste laagje dode huidcellen weg. Gelijktijdig worden actieve bestanddelen diep in de huid gebracht. De werking van de actieve bestanddelen houdt geruime tijd aan en zorgen voor een langdurig resultaat. Hydro dermabrasie is de opvolger van Microdermabrasie.

Hydro dermabrasie heeft een 4-voudige werking namelijk:

 • Reiniging & Extractie: Onder vacuüm wordt met de speciale vloeistoffen de huid diep gereinigd en vind sebum/talg extractie van comedonen en poriën plaats. Vuil en sebum worden afgevoerd in de opvangcontainer
 • Exfoliatie & Peeling: met hydro-dermabrasie wordt de huid geëxfolieerd m.b.v. van speciale vloeistoffen (AHA en BHA oplossingen). Dode huidcellen worden verwijderd en afgevoerd in de opvangcontainer
 • Hydrateren & Kalmeren : infusie van hyaluronzuur met toevoegingen zorgt voor intensieve hydratatie en kalmeert de huid
 • Insluizen / Voeden: Met Hydro-Dermabrasie worden ook direct serums en werkstoffen in de huid gesluisd. Bovendien zorgt de vacuüm-massage voor verhoogde doorbloeding en lymphatische activiteit waardoor stoffen sneller en beter worden opgenomen

Deze behandeling is uniek omdat het de huid hydrateert tijdens de dermabrasie. Geen enkele andere dermabrasie behandeling kan dit. Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid in tegenstelling tot traditionele Microdermabrasie en het laat geen kleine korreltjes (aluminiumoxide) achter op de huid.

Behandeling

 • Oppervlakte reiniging
 • Verwijderen van eventuele onzuiverheden
 • Reiniging met een lotion
 • Ontvetten en desinfecteren van de huid
 • Behandeling met het aqua derma apparaat
 • Verzorgend masker
 • Dag verzorging met SPF
 • Tijdsduur: 60 minuten
  Resultaten
 • Zichtbare vermindering van lijntjes en rimpeltjes.
 • Verbetering van acné en acné littekens.
 • Algemene verbetering van de huidconditie.
 • Optimale hydratatie van de huid en een verfijnde huidtextuur.

Peelings
Chemische peelings hebben als doel de huid te vernieuwen…

lees verder
en zijn zeer effectief bij acne, acnelittekens, grove porien, droge of rokershuid, fijn lijntjes en pigmentvlekken. Er zijn verschillende middeldiepe tot diepe chemische peelings. Bij een chemische peeling wordt door middel van bepaalde zuren de tussencelstof in de huid verslapt waardoor de huidcellen los weken. Oude huidcellen schilferen af en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. De huid zal na een behandeling frisser en egaler worden.

Peelings kunnen worden ingezet voor verschillende huidproblemen of gewoon als huidverbetering. Wij werken met het merk Dermaquest peelings. Omdat afschilfering wordt gestimuleerd zullen poriën minder snel verstoppen en zal acne verminderen. Ook kan de huid na een peeling het vocht beter vasthouden. Een peeling kan dus ook goed worden toegepast bij een droge huid. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en welke soort peeling geschikt is voor uw huid. Voor het behalen van de gewenste resultaten zijn meestal meerdere behandelingen in kuurverband nodig. Na de behandeling ziet de huid er rood uit. Na een paar dagen kan de huid afschilferen. Dit zijn normale reacties. Gedurende de behandelperiode dient u de zon en zonnebank te vermijden en de huid te beschermen met minimaal SPF 30.

Peelings zijn geschikt voor:

 • Acne
 • Fijne lijntjes
 • Pigment
 • Rokershuid
 • Droge huid
 • Rosacea
 • Grove poriën
 • Zonschade

LED Mask Therapie
LED (Light Emitting Diode) therapie is in de jaren tachtig ontwikkeld…

lees verder
door NASA en wordt sindsdien toegepast ter verbetering van wondgenezing en weefselgroei en om verouderingsprocessen in de ruimte te vertragen. Inmiddels heeft de wetenschap uitgewezen dat LED therapie de celdeling en aanmaak van nieuwe cellen stimuleert en weefsels repareert. Hierdoor is de therapie een perfecte aanvulling op huidver-beterende en huid verjongende behandelingen.

Het LED therapie masker bevat ca. 495 LED lampjes die verschillende golflengtes produceren, waarbij iedere golflengte specifieke behandelindicaties heeft. De lampjes behoren niet tot de lasers of IPL en geven geen warmte af maar zenden lichtgolven uit die in de huid doordringen. LED beschadigt geen weefsel maar stimuleert, afhankelijk van de lichtkleur (verschillende lichtgolven), bepaalde cellen die huidverbetering en wondgenezing bevorderen.

Het LED Mask is los te boeken, maar geeft nog mooiere en snellere resultaten in combinatie met andere huid verbeterende behandelingen. Voor een intensief en long-lasting resultaat wordt geadviseerd het LED Mask in kuurverband te ondergaan. Ook is het mogelijk om het LED Mask als ondersteuning bij de maandelijkse schoonheidsbehandeling te boeken. Van een LED Mask treatment van 15/20 minuten kunt u het volgende verwachten:

 • Een gehydrateerde huid met een egalere teint en een mooie glow
 • Zichtbaar minder fijne lijntjes
 • Zichtbaar meer volume
 • De huid ziet er voller, frisser en jeugdiger uit

Het masker bevat een 7-tal kleuren;

 • BLAUW licht
  het blauwe licht dringt door in de bovenste laag van de huid en stimuleert de productie van zuurstof. Hierdoor worden schadelijke bacteriën zoals bijvoorbeeld bacteria Proprione vernietigd. Hierdoor is het mogelijk acne, kleine huidontstekingen en roodheid effectief te bestrijden. De blauwe kleur werkt positief ter bestrijding van comedonen en grove poriën.
 • ROOD licht
  Het rode licht dringt door in de diepere huidlagen en heeft een sterk anti-aging effect. Deze golflengte stimuleert de productie van fibroblasten. De fibroblast maakt collageen en elastine aan. Hierdoor blijft de huid strak, elastisch en vol. Ook de huidstructuur en de spankracht verbeteren aanzienlijk. Daarnaast stimuleert het licht de doorbloeding en dat zorgt voor een gezonde en stralende teint. Rood licht is ideaal voor behandeling van huidverslapping, fijne rimpels, grove poriën, zonneschade, pigmentvlekken en een vermoeide, doffe huid.
 • PAARS licht
  Dit is het rode en blauwe dual-band licht, een combinatie van twee soorten fototherapie effect. Speciaal in de behandeling van acné en acné-littekens heeft deze kleur een goed herstellend effect.
 • GEEL licht
  Het gele licht geeft energie aan de huidcellen, stimuleert de klierfunctie en helpt de spijsvertering. Daarnaast stimuleert de gele kleur de behandeling van huidziekten en verbetert de werking van het immuunsysteem.
 • GROEN licht
  Deze kleur zorgt voor de neutralisatie en veilige balans. Het verlicht de mentale stress en is effectief door de afvoer van lymfoom en oedeem. Daarnaast is het groene licht huidverjongend, huidverbeterend, verminderd pigmentatie, stimuleert de bloedcirculatie.
 • GROEN/BLAUW licht
  Deze kleurcombinatie kan opeenvolgende verbeteringen doorvoeren van de cel energie inname. De kleuren spelen een positieve rol bij de bevordering van de stofwisseling.
 • WIT/LASER licht
  Wit licht dringt diep door in de huid, versnelt de stofwisseling van levend weefsel en heeft een zichtbare verbetering op de verschijning van fijne lijntjes en verslapping van de huid.

De werking van LED Mask Therpay op een rij:
• stimuleert de bloedsomloop en stofwisseling, verbetert de lymfedrainage
• verstevigt de huidstructuur, vermindert rimpels
• verheldert donkere vlekken, sproeten en ouderdomsvlekken
• herstelt beschadigde huidcellen en maakt nieuwe huidcellen aan
• verbetert de zuurstofopname door vaatverwijding (verhoogt de zuurstoftoevoer naar de cellen)
• vermindert schadelijke bacteriën en puistjes, werkt antibacterieel
• werkt diep reinigend en vocht inbrengend
• geeft een zichtbare, mooie, egale gladde huid.

Toepasbaar bij: huidverslapping, rimpels, hydratatietekort, zonbeschadiging, huidirritatie, verwijdde poriën, wondheling, littekens, acné, pigmentvlekken, couperose en versterkt de werking van aangebrachte producten. Met name rijpe, veeleisende, acné en gevoelige huiden hebben baat bij deze behandeling.


Pigment behandeling
De aanwezigheid van donkere of witte vlekken op de huid…

lees verder
wordt veroorzaakt door plaatselijke opeenhoping of het missen van huidpigment, melanine. Deze vlekken kunnen het gevolg zijn van genetische factoren, die we met de geboorte mee krijgen zoals sproeten of moedervlekken, of verkregen factoren als gevolg van zonnestraling, zwangerschap, anticonceptiepil, andere geneesmiddelen, leverziekten etc. Hyperpigmentatie is een teveel aan pigment in de huid. Hypo-of depigmentatie is een tekort of het volledig missen van pigment in de huid. Hyperpigmentatie is op meerdere manieren te behandelen:

 • Peelings: speciale ingrediënten in de peeling zorgen ervoor dat de aanmaak van pigment wordt onderdrukt. De melkzuren zorgen ervoor dat het pigment in de opperhuid afschilfert. Een peeling zorgt in zijn geheel voor een frissere uitstraling van de huid. Wij werken met de peelings van Dermaquest. Dit merk heeft een uitgebreid assortiment aan peelings zodat we voor ieder huidtype en elke wens een geschikte peeling kunnen toepassen.
 • Thuisbehandeling: omdat pigment erg hardnekkig kan zijn is het raadzaam om dagelijks een SPF en een pigment onderdrukkende crème te smeren. Op die manier voorkom u zo veel mogelijk nieuwe pigmentvlekjes. Wij helpen u graag met het maken van een keuze voor een geschikt product voor u.

Anti aging
De definitie van anti-aging is het verouderingsproces van de huid…

lees verder
uit te stellen, te stoppen of te vertragen. Wanneer uw leeftijd toeneemt wordt de huid rimpeliger, verliest het de natuurlijke veerkracht en elasticiteit en zullen de eerste rimpels tevoorschijn komen. wanneer een vrouw in de overgang komt, wordt er geen collageen meer aangemaakt. De huid gaat als het ware met pensioen, de huid wordt dunner en de elastine neemt af. Dit alles resulteert in rimpels en plooien.

Er zijn verschillende behandelingen om verschijnselen van huidveroudering te verminderen, het proces te vertragen en de huid te verjongen.

 • Peelings: fruitzuurpeelings en chemische peelings zorgen voor een gelijkmatige vervelling van de huid. Het vermindert fijne lijntjes, rimpels, een doffe teint en pigmentvlekken. Daarnaast is het een stimulans voor de aanmaak van collageen en elastine.
 • Micro-needling: een dermapen-behandeling geeft een diepe stimulans aan de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor verminderen fijne lijntjes, rimpels, een doffe teint en pigmentvlekken. Huidveroudering verminderen met producten Naast behandeling bij de huidtherapeut is ook goede huidverzorging belangrijk. Dit kan thuis gedaan worden door het gebruik van de juiste producten, afgestemd op je huidtype en het soort verouderingsverschijnselen. Hierover krijg je uiteraard advies tijdens je afspraak.

BB- Glow
BB Glow is een geweldige gezichtsbehandeling…

lees verder
waarbij we je gezicht een egale en stralend teint geven. Dit gebeurd o.a. door het aanbrengen van hyaluronzuur d.m.v. Microneedling. BB Glow bevordert de tint van jou huid en dekt de vlekjes en kringen rondom je ogen. Daarnaast verkleint het je poriën, geeft het een directe en blijvende glow en zal een lichte bb cream ‘semi permanent’ jouw huid blijvend mooi houden. Tijdens deze fijne behandeling wordt de huid met het BB Glow serum verzorgt. Dit serum zorgt voor een vermindering van verkleuringen, veroorzaakt door bijvoorbeeld acne, ouderdomsvlekken of couperose. Het is een semi-permanente BB cream, die de huid voor enkele dagen een egale, stralende, gemake-upte teint geeft, zoals je dat van een BB cream gewend bent. Zal je deze behandeling herhalen, zal het effect langer en langer aanhouden.

Een BB Glow behandeling doet niet zeer. We injecteren namelijk niets in jouw huid! Het wordt juist als ontspannend, prettig en ontspannen ervaren.

Vaak zie je dat een BB Glow behandeling het mooiste effect behaald in kuur verband. Je komt dan 3 x binnen 2-3 maanden.

 • 1 keer behandeling: direct zichtbaar resultaat en geschikt voor de normale huid die
  een flinke oppepper en glow kan gebruiken.
 • 3 keer behandelen: langdurig resultaat (4+ maand) in glow. En een intensief resultaat
  in huidverbetering. Geschikt voor de beschadigde / oneffen of rode huid.
  Na deze kuur is het raadzaam elk half jaar deze BB Glow behandeling herhalen. Zo blijft
  het effect optimaal.
  Hoe lang je glow effect blijft is in het bijzonder afhankelijk van de huidstructuur- en type.
  Een erg vette huid zal minder lang effect hebben, dan de droge of gemengde huid.

BB GLow heeft een positief effect op:

 • Oneven huidskleur
 • Vermindering (fijne) lijntjes
 • Kwetsbare en gevoelige huid
 • Sproeten
 • Verkleuring
 • Hyperpigmentatie / roodheid in de huid
 • Acné vlekken
 • Couperose
 • Ouderdomsvlekken

Dermaplaning
Gedurende het jaar wordt de hoornlaag dikker…

lees verder
en ontstaan er onzuiverheden. De huid kan er hierdoor grauw en vaal uit gaan zien. Een Dermaplaning behandeling zorgt direct voor een mooie GLOW. Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een, speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid.

Je hoeft overigens niet bang te zijn voor harde stoppels, want enkel terminaal haar geeft harde stoppels en deze zitten meestal niet in het gezicht. In het gezicht zit vellushaar (donshaar), dat gewoon zacht terug groeit. Als er wel enkele terminale haren in het gezicht zitten, dan haalt de specialiste deze eerst weg met een pincet. Ook hoef je niet bang te zijn dat je donsharen veranderen in donkere, dikke haren. Want enkel hormonen en medicijnen kunnen de haarstructuur veranderen. Voordelen van Dermaplaning:

 • Verwijdert dons haren
 • Exfolieert de huid
 • Verheldert de huid en oppervlakkige pigmentvlekken
 • Maakt de huid toegankelijker voor het verwijderen van onzuiverheden
 • Verfijnd fijne lijntjes, kraaienpootjes en oppervlakkige rimpels
 • Vóór behandeling voor peelings. Werkzame stoffen van producten worden 60% beter
  opgenomen
 • Make-up kan beter worden aangebracht, blijft beter zitten en ziet er mooier en
  egaler uit
 • Geeft de huid een GLOW

Cupping/ Hijama
Hijamah (wet cupping) is afgeleid…

lees verder
van het woord ‘Hajm’ wat ‘zuigen’ betekent. Cupping is een methode waarbij een glazen of plastic kop op bepaalde punten op de huid geplaatst wordt en vacuüm getrokken. Hierdoor worden meridianen ontdaan van stagnaties en wordt lokaal een sterke doorbloeding bereikt. Deze vergeten therapie werd al gebruikt door de oude Egyptenaren, Grieken en het verre Oosten. Bij Islamitische Hijama (wet cupping) wordt getoxificeerd bloed verwijderd uit het lichaam, wat op zijn beurt weer gezonder is.
Er zijn twee verschillende methoden, een ‘droge’ en een ‘natte’ versie.

Bij ‘dry cupping’ verwarmt de therapeut kopjes en plaatst deze op je huid. Door de onderdruk die dan ontstaat, blijft de cup aan je huid plakken. Het kopje kan ook vacuüm gezogen worden met behulp van een pompje. De gebruikte cups kunnen van glas of plastic zijn. Het idee is dat je zo de doorbloeding stimuleert en spieren en bindweefsel los masseert. Het zou tevens effect hebben op de meridianen, banen in het lichaam waar volgens de leer van de acupunctuur energie doorheen stroomt.

Bij ‘wet cupping’ gebeurt hetzelfde, maar bij deze natte methode maakt de behandelaar eerst kleine sneetjes of gaatjes in de huid die onder de cup komt. Door het vacuüm vloeit er bloed naar buiten. Dit zou ervoor zorgen dat slechte stoffen uit je lichaam verdwijnen.

Aan cupping worden allerlei gezondheidsvoordelen toegeschreven. Sommige sporters maken gebruik van cupping omdat ze ervan overtuigd zijn dat het hun herstel bevordert. Daarnaast zou het helpen bij tal van kwalen. Van hoofdpijn, verkoudheid en slapeloosheid tot rugpijn, depressie en onvruchtbaarheid. Volgens enkele cupping therapeuten helpt het zelfs kanker voorkomen.

Dry cupping is niet zo pijnlijk als het misschien. Je krijgt er wel paarsrode, ronde plekken van op de plaats waar de cup zat. Dat komt omdat de zuigkracht bloed naar die plek toe trekt. De kringen verdwijnen na een paar dagen vanzelf weer. Er wordt gezegd dat je minder last krijgt van zulke plekken als je een paar keer een cupping behandeling hebt ondergaan. Mesjes, prikpennen en cups die bij ‘wet cupping’ gebruikt zijn, moeten worden weggegooid of zorgvuldig gereinigd. Gebeurt dat niet, dan loop je risico op infecties of besmetting met ziektes als hepatitis B. Doordat dit gebruik bekend was bij de profeet Muhammad v.z.m.h. verrichten wij ook buiten deze dagen Hijama behandelingen.


Wimpers/ wenkbrauwen
De Lash Volume Lift is een nieuwe behandeling…

lees verder
waarbij we de natuurlijke wimpers liften en meer volume geven. Tijdens de Lash Lift worden je eigen wimpers vanaf de wortel tegen een zachte, siliconen mal aan “gelift” met een speciale crème die de nieuwe vorm in de wimpers blijvend maakt. Na het liften brengen we tevens een volumizer crème en een verzorgende olie aan op de wimpers. Het resultaat zijn lange, volle, gekrulde en gezonde wimpers. Voor het beste resultaat raden wij aan om de wimpers ook te laten verven. Je wimpers zullen er hierdoor nog voller en intenser uit zien. Dit maakt niet alleen wimperkrullers, maar ook mascara’s overbodig. Het resultaat van de Lash Lift blijft ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Hierna zal de krul weer uit de wimpers zakken. Doordat Lash Lifting niet schadelijk is voor de eigen wimpers, kun je de behandeling na 8 weken gewoon weer herhalen.

Vitamine Lashbotox is een vernieuwde methode van wimperlifting. Het lift niet alleen maar de wimpers, maar de wimpers worden gevoed met natuurlijke extracten. Er is direct resultaat na de behandeling. De vitamines en natuurlijke extracten behouden zich het best tussen 6 tot 8 weken.